Uit de Kunst Zuidhorn

Als afsluiting van de kunst etalageroute Zuidhorn hebben drie winnaars uit handen van deelnemende kunstenaars een kunstwerk ontvangen.

 Aan de jaarlijkse route in Zuidhorn is een verloting verbonden waarmee een werk van een favoriete kunstenaar kan worden gewonnen. Voor slechts vijf euro kan men drie loten kopen.

 Mevrouw Kamstra is blij gemaakt met het door haar gekozen kunstwerk van Anneke Hoes: op weg naar Den Ham. José Koek kon bij Greetje Hoving een werk uitzoeken en Rolf Eikenhout ging bij Fenneke Bonsema op bezoek.

 Met de Etalageroute onderscheidt Zuidhorn zich van de andere kernen in de gemeente door Kunstenaars en winkeliers te verbinden. Het winkelend publiek komt hierdoor op een laagdrempelige manier in aanraking met Kunst.

Deelname is zeer gewild door kunstenaars uit de gehele regio.

Dit initiatief van Stichting uit De kunst wordt samen met Zakenkring Zuidhorn georganiseerd en wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Langewold beheer en de gemeente Westerkwartier.

Nieuw dit jaar was de deelname van leerlingen van het basisonderwijs. GBS De Brug viel op met hun werk en ontving mooie kunstboeken voor hun deelname. 

 

Bezoekers

Deze maand 57 | totaal 197727